پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • پاورپوینت نگهدارنده های الاستومتر و سیستم لغزشی

    پاورپوینت نگهدارنده های الاستومتر و سیستم لغزشی پاورپوینت نگهدارنده های الاستومتر پاورپوینت نگهدارنده های سیستم لغزشی پاورپوینت الاستومتر پاورپوینت سیستم لغرشی پاورپوینت درمورد نگهدارنده ای الاستومتر و سیستم لغزشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نگهدارنده های الاستومتر و سیستم…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه خلاقیت سازمانی با بهره وری سازمانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه خلاقیت سازمانی با بهره وری سازمانی مبانی نظری خلاقیت سازمانی دانلود مبانی نظری خلاقیت سازمانی مبانی نظری بهره وری سازمانی دانلود مبانی نظری بهره وری سازمانی پیشینه تحقیق خلاقیت سازمانی پیشینه تحقیق بهره وری…

  • ماشین آلات و ابزارهای مورد استفاده در انبار

    ماشین آلات و ابزارهای مورد استفاده در انبار انبار انبارداری ماشین آلات انبار ابزارهای مورد استفاده در انبار دانلود مقاله ماشین آلات و ابزارهای انبار دانلود مقاله ماشین آلات و ابزارهای مورد استفاده در انبار رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • دانلودکارآموزی - شركت برق منطقه اي خراسان و امور انتقال 16 ص

    دانلودکارآموزی - شركت برق منطقه اي خراسان و امور انتقال 16 ص کلمات کلیدی : دانلودکارآموزی - شركت برق منطقه اي خراسان و امور انتقال 16 ص رفتن به سایت اصلی نام فایل : کارآموزی - شركت برق منطقه اي…

  • گزارش کارآموزی رشته سخت افزار و الکترونیک با عنوان نحوه کار یک دستگاه فتوکپی و تعمیرات بردهای الکترونیکی

    گزارش کارآموزی رشته سخت افزار و الکترونیک با عنوان نحوه کار یک دستگاه فتوکپی و تعمیرات بردهای الکترونیکی تعمیرات بردهای الکترونیکی دانلود گزارش کارآموزی رشته سخت افزار و الکترونیک با عنوان نحوه کار یک دستگاه فتوکپی و تعمیرات بردهای الکترونیکی…

  • دانلود پاورپوینت معماری چین

    دانلود پاورپوینت معماری چین پاورپوینت معماری پاورپوینت معماری چین پاورپوینت سبک های معماری چینی پاورپوینت معماری در چین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری چین در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت…

  • نمونه فصل سوم پایان نامه مدیریت خودکارآمدی رهبری

    نمونه فصل سوم پایان نامه مدیریت خودکارآمدی رهبری کلمات کلیدی : فصل سوم خودکارآمدی فصل سوم پایان نامه خودکارآمدی فصل سوم خودکارآمدی رهبری فصل سوم پایان نامه خودکارآمدی رهبری فصل سوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی فصل سوم پایان نامه…

  • دانلود پاورپوینت درباره روانشناسی یادگیری

    دانلود پاورپوینت درباره روانشناسی یادگیری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس روانشناسی یادگیری جهت رشته روانشناسی در قالب 342 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     ماهيت يادگيرى‏ يادگيرى…

  • ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد

    ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد ژئومورفولوژی پالئوکلیماتولوژی بررسی اقلیم حوضه بجنورد بررسی ژئومورفولوژی حوضه بجنورد نقش پالئوکلیماتولوژی درحوضه بجنورد ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد دانلود پایان نامه رشته جغرافیا رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • پاورپوینت بازاريابي؛ مديريت رابطه سودمند با مشتري ( فصل اول كتاب اصول بازاریابی كاتلر و آرمسترانگ ترجمه بهمن فروزنده )

    پاورپوینت بازاريابي؛ مديريت رابطه سودمند با مشتري ( فصل اول كتاب اصول بازاریابی كاتلر و آرمسترانگ ترجمه بهمن فروزنده ) رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت بازاريابي؛ مديريت رابطه سودمند با مشتري( فصل اول كتاب اصول بازاریابی كاتلر و آرمسترانگ…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری منبع کنترل

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری منبع کنترل کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه منبع کنترل مبانی نظری منبع کنترل پیشینه تحقیق منبع کنترل پیشینه داخلی منبع کنترل پیشینه خارجی منبع کنترل پیشینه پژوهش منبع کنترل پیشینه نظری…

  • نگاه متخصصین به رویکرد تلفیقی در برنامه درسی تربیت بدنی مقطع ابتدایی

    نگاه متخصصین به رویکرد تلفیقی در برنامه درسی تربیت بدنی مقطع ابتدایی برنامه درسی تلفیقی تلفیق برنامه درسی برنامه درسی تربیت‌بدنی تلفیقی برنامه درسی تلفیق در ایران رویكردهای تلفیقی در برنامه درسی تلفیق در برنامه درسی ابتدایی رویکرد تلفیقی در…

  • پاورپوینت آشنایی با معماری عصارخانه

    پاورپوینت آشنایی با معماری عصارخانه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با معماری عصارخانه جهت رشته معماری در قالب 27 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       درفرهنگ فارسی…

  • پاورپوینت کتاب بازاریابی و مدیریت بازار از الوداری

    پاورپوینت کتاب بازاریابی و مدیریت بازار از الوداری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب بازاریابی و مدیریت بازار از الواداری جهت رشته ی مدیریت در قالب 280 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان

    پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان در قالب 10 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     این…

  • دانلود مقاله فرستنده های FM وAM

    دانلود مقاله فرستنده های FM وAM سیستم FM و AM مدارات رادیویی مدولاسیون فرکانس و دامنه دانلود مقالات رشته الکترونیک فرستنده های FM و AM دانلود مقالات الکترونیک دانلود مقاله فرستنده های FM وAM سیستم همکاری در فروش فایل رفتن…

  • پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

    پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی بررسی میکروبیولوژی مواد غذایی تحقیق میکروبیولوژی مواد غذایی میکروبیولوژی مقاله میکروبیولوژی مواد غذایی تحلیل میکروبیولوژی مواد غذایی پروژه میکروبیولوژی مواد غذایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت با موضوع…

  • پاورپوینت شرح جامع مخاطرات زمین

    پاورپوینت شرح جامع مخاطرات زمین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شرح جامع مخاطرات زمین جهت رشته زمین شناسی در قالب 75 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       بلاياي…

  • پاورپوینت عفونت بند ناف

    پاورپوینت عفونت بند ناف پاورپوینت عفونت بند ناف در گوساله پاورپوینت عفونت بند ناف نوع جداسازی آن دانلود پاورپوینت عفونت بند ناف رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عفونت بند ناف جهت رشته ی دامپزشکی در قالب 19 اسلاید و با…

  • دانلود پاورپوینت پلی استایرن

    دانلود پاورپوینت پلی استایرن پاورپوینت استایرن چیست؟ پاورپوینت معرفی پلی استایرن پاورپوینت برررسی پلی استایرن پاورپوینت چگونگی تولید پلی استایرن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پلی استایرن در قالب 48 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • شخصیت و بررسی تیپ های شخصیتی

    شخصیت و بررسی تیپ های شخصیتی نظریه های شخصیت رویکردهای شخصیت بررسی تیپ های شخصیتی تحقیق درباره تیپ های شخصیتی تیپ های شخصیتی و نحوه ارتباط با آنها رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق شخصیت و بررسی تیپ…

  • پرسشنامه ارزیابی اثرات آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند

    پرسشنامه ارزیابی اثرات آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند پرسشنامه تاثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند پرسشنامه رابطه آمیخته بازاریابی با ارزش ویژه برند پرسشنامه ارزش ویژه برند دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند آکر…

  • پاورپوینت درس آزمایشگاه بیوشیمی و کاربرد اسپکتروفتومتر

    پاورپوینت درس آزمایشگاه بیوشیمی و کاربرد اسپکتروفتومتر پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی دانلود پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی پاورپوینت درباره آزمایشگاه بیوشیمی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی و کاربرد اسپکتروفتومتر جهت رشته علوم آزمایشگاهی در قالب 119 اسلايد و با فرمت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تنیدگی شغلی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تنیدگی شغلی مبانی نظری تنیدگی شغلی دانلود مبانی نظری تنیدگی شغلی پیشینه تحقیق تنیدگی شغلی ادبیات نظری تنیدگی شغلی فصل دوم پایان نامه تنیدگی شغلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق تنیدگی شغلی ادبیات و مبانی…

  • دانلود پاورپوینت الگوبرداری بنچ مارکینگ

    دانلود پاورپوینت الگوبرداری بنچ مارکینگ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت الگوبرداری بنچ مارکینگ جهت رشته مدیریت در 27 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سازمان‌ها براي حفظ مشتريان، تعامل…

  • دانلود تحقیق عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش با فرمت ورد

    دانلود تحقیق عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش با فرمت docx در قالب 61 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • بررسی تطبیقی خسارت ناشی از نقض قرارداد و شیوه جبران آن

    بررسی تطبیقی خسارت ناشی از نقض قرارداد و شیوه جبران آن شیوه جبران خسارت در حقوق ایران جبران خسارت در حقوق ایران جبران خسارت در حقوق بین الملل جبران خسارت در حقوق مدنی روشهای جبران خسارت در بیع بین الملل…

  • پاورپوینت اختلالات فراموشی

    پاورپوینت اختلالات فراموشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اختلالات فراموشی جهت رشته روانشناسی در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       گروهی از اختلالات روانی هستند، که از…

  • دانلود پاورپوینت رهبری سازمان ها 135 اسلاید

    دانلود پاورپوینت رهبری سازمان ها 135 اسلاید پاورپوینت رهبری در سازمان ها دانلود پاورپوینت درمورد رهبری سازمان ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت رهبری سازمان ها جهت رشته مدیریت در 135 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و…

  • پاورپوينت آموزش نرم افزار MATLAB

    پاورپوينت آموزش نرم افزار MATLAB پاورپوينت نرم افزار MATLAB پاورپوينت آموزش نرم افزار MATLAB پاورپوينت در مورد آموزش نرم افزار MATLAB دانلود پاورپوينت آموزش نرم افزار MATLAB دانلود پاورپوينت درمورد آموزش نرم افزار MATLAB آموزش نرم افزار MATLAB رفتن به…

  • ساختار و خواص هیدروکسی آپاتیت و بررسی کاربردهای آن

    ساختار و خواص هیدروکسی آپاتیت و بررسی کاربردهای آن هیدروکسی آپاتیت خواص هیدروکسی آپاتیت ساختار هیدروکسی آپاتیت کاربردهای هیدروکسی آپاتیت روشهای تهیه هیدروکسی آپاتیت ساختار و خواص هیدروکسی آپاتیت و بررسی کاربردهای آن دانلود پایان نامه مواد دانلود پایان نامه…

  • مدیریت طرح های توسعه دکتر حسن رنگریز

    مدیریت طرح های توسعه دکتر حسن رنگریز مدیریت طرح های توسعه دکتر حسن رنگریز رفتن به سایت اصلی مدیریت طرح های توسعه دکتر حسن رنگریز   فایل اول : از دانشجو ترابی به تعداد 14 صفحه pdf فایل دوم :…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه نظریه های لکنت زبان

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه نظریه های لکنت زبان کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نظریه های لکنت زبان مبانی نظری نظریه های لکنت زبان پیشینه تحقیق نظریه های لکنت زبان پیشینه داخلی نظریه های لکنت زبان…

  • ماهیت پیروی از قوانین بین المللی در رابطه با سلب آزادی کودکان در حقوق ایران

    ماهیت پیروی از قوانین بین المللی در رابطه با سلب آزادی کودکان در حقوق ایران سن مسئولیت كیفری سلب آزادی قرار بازداشت موقت‌ كانون اصلاح و تربیت مقررات ناظر بر اعتراض طفل به سلب آزادی مقررات مربوط به تعیین تكلیف…

  • پاورپوينت جنگ اقتصادی

    پاورپوينت جنگ اقتصادی پاورپوینت در مورد جنگ اقتصادی جنگ اقتصادی ppt دانلود پاورپوینت جنگ اقتصادی پاورپوینت درباره جنگ اقتصادی جنگ اقتصادی پاورپوینت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت جنگ اقتصادی جهت رشته علوم سیاسی قالب 61 اسلايد و با فرمت…