مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوينت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی

    پاورپوينت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی پاورپوينت ساخت پنیر پاورپوينت در مورد تکنولوژی ساخت پنیر های صنعتی دانلود پاورپوينت تکنولوژی ساخت پنیر های صنعتی دانلود پاورپوينت در مورد تکنولوژی ساخت پنیر های صنعتی تکنولوژی ساخت پنیر پاورپوینت پنیر های صنعتی رفتن…

  • پاورپوینت کتاب و درس اصول مدیریت و تشکیلات کارگاه

    پاورپوینت کتاب و درس اصول مدیریت و تشکیلات کارگاه دانلود پاورپوینت کتاب اصول مدیریت و تشکیلات کارگاهی دانلود پاورپوینت کتاب اصول مدیریت و تشکیلات کارگاهی پاورپوینت کتاب مدیریت و تشکیلات کارگاه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس…

  • پاورپوینت مقاله روشی جدید برای آزمون مدل ماشین های محدودیت احتمالی

    پاورپوینت مقاله روشی جدید برای آزمون مدل ماشین های محدودیت احتمالی پاورپوینت روشی جدید برای آزمون مدل ماشین های محدودیت احتمالی دانلود پاورپوینت روشی جدید برای آزمون مدل ماشین های محدودیت احتمالی پاورپوینت درباره روشی جدید برای آزمون مدل ماشین…

  • مبانی نظری مدیریت مشاركتی

    مبانی نظری مدیریت مشاركتی مبانی نظری مدیریت مشاركتی دانلود مبانی نظری مدیریت مشاركتی مدیریت مشاركتی در ایران مزایای مدیریت مشاركتی اثر بخشی مدیریت مشاركتی بر کارمندان اثر بخشی مدیریت مشاركتی بر سازمان سیر تكوین مدیریت مشاركتی مهارت های لازم برای…

  • پاورپوینت نارسایی قلبی

    پاورپوینت نارسایی قلبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نارسایی قلبی جهت رشته ی پزشکی در قالب 53 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       نارسایی قلبی یک سندرم بالینی…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی کمرویی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی کمرویی فصل دوم پایان نامه کمرویی مبانی نظری کمرویی پیشینه تحقیق کمرویی پیشینه داخلی کمرویی پیشینه خارجی کمرویی پیشینه پژوهش کمرویی پیشینه نظری کمرویی ادبیات نظری کمرویی چارچوب نظری کمرویی رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • پاورپوینت RNA & Transcription رونویسی اسید نوکلئیک

    پاورپوینت RNA & Transcription رونویسی اسید نوکلئیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت RNA & Transcription جهت رشته علوم پایه در 20 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       دی‌اِن‌اِی یا…

  • پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام

    پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلام جهت رشته بیوگرافی در قالب 53 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش         زندگی…

  • پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی اطراف شهرهای بزرگ

    پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی اطراف شهرهای بزرگ کلمات کلیدی : پرسشنامه اسکان غیر رسمی پرسشنامه سکونتگاه های غیررسمی دانلود پرسشنامه اسکان غیر رسمی دانلود پرسشنامه سکونتگاه های غیررسمی پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی رفتن…

  • دانلود پاورپوینت اثبات مساحت دایره

    دانلود پاورپوینت اثبات مساحت دایره دانلود پاورپوینت اثبات مساحت دایره پاورپوینت اثبات مساحت دایره پاورپوینت آیا مساحت دایره دارد؟ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اثبات مساحت دایره در قالب 9 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت آشنایی با خلاصه کتاب قورباغه ات را قورت بده

    پاورپوینت آشنایی با خلاصه کتاب قورباغه ات را قورت بده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با خلاصه کتاب قورباغه ات را قورت بده جهت رشته روانشناسی و علوم تربیتی در قالب 28 اسلايد و با فرمت pptx به…

  • پاورپوینت بررسی تمرین عارضه یابی

    پاورپوینت بررسی تمرین عارضه یابی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی تمرین عارضه یابی جهت رشته گوناگون در قالب 26 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       اولين نمودار…

  • پاورپوینت پاسخ به وررزش استقامتی (سیستم قلبی عروقی)

    پاورپوینت پاسخ به وررزش استقامتی (سیستم قلبی عروقی) پاسخ به وررزش استقامتی سیستم قلبی عروقی پاورپوینت ورزش استقامتی پاورپوزنت قلب در ورزش استقامتی رفتن به سایت اصلی این عضو مخروطی شكل به صورت كیسه ای عضلانی تقریبا در وسط فضای…

  • پاورپوینت بررسی مفهوم ثمن شناور از منظر کنوانسیون بیع بین المللی، حقوق ایران و فقه اسلامی

    پاورپوینت بررسی مفهوم ثمن شناور از منظر کنوانسیون بیع بین المللی، حقوق ایران و فقه اسلامی پاورپوینت مفهوم ثمن شناور از منظر کنوانسیون بیع بین المللی، حقوق ایران و فقه اسلامی ساده ترین شکل بیع مفهوم ثمن شناور مفهوم واژگان…

  • پاورپوینت مفاهیم فازی چراغ راهنمایی

    پاورپوینت مفاهیم فازی چراغ راهنمایی پاورپوینت مفاهیم فازی چراغ راهنمایی مفاهیم فازی چراغ راهنمایی بررسی مفاهیم فازی چراغ راهنمایی تحقیق مفاهیم فازی چراغ راهنمایی مقاله مفاهیم فازی چراغ راهنمایی کنترل فازی مفاهیم فاز و Link روش های رایج کنترل چراغ…

  • پاورپوینت هوشبرهای وریدی

    پاورپوینت هوشبرهای وریدی پاورپوینت هوشبرهای وریدی رفتن به سایت اصلی پاورپوینت هوشبرهای وریدی به تعداد 159 اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و دانشجویان سطح ارشد و دکتری شامل موضوعات : پروپوفول باربیتورات‌ها بنزودیازپین‌ها فلومازنیل كتامین اتومیدیت (آمیدیت، هپینومیدیت)

  • پروتکل درمانی کاهش علایم افسردگی اساسی مبتنی بر درمان شناختی رفتاری CBT

    پروتکل درمانی کاهش علایم افسردگی اساسی مبتنی بر درمان شناختی رفتاری CBT کلمات کلیدی : پروتکل درمانی افسردگی اساسی خرید پروتکل درمانی افسردگی اساسی پروتکل درمانی کاهش علایم افسردگی اساسی دانلود و خرید پروتکل درمانی کاهش علایم افسردگی اساسی پروتکل…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی استرس شغلی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی استرس شغلی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه استرس شغلی مبانی نظری استرس شغلی پیشینه تحقیق استرس شغلی پیشینه داخلی استرس شغلی پیشینه خارجی استرس شغلی پیشینه پژوهش استرس شغلی پیشینه نظری استرس شغلی…

  • قواعد ناظر بر قاچاق انسان و تعقیب آن

    قواعد ناظر بر قاچاق انسان و تعقیب آن قاچاق انسان در قانون مجازات اسلامی تحقیق در مورد قاچاق قاچاق انسان در حقوق بین الملل پایان نامه قاچاق انسان قواعد ماهوی مربوط به بزه قاچاق انسان قاچاق انسان در پروتکل الحاقی…

  • گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر با عنوان آموزش و نصب ویندوز و power point و Photoshop

    گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر با عنوان آموزش و نصب ویندوز و power point و Photoshop دانلود گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر با عنوان آموزش و نصب ویندوز و power point و Photoshop گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر دانلود گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر…

  • دانلود تحقیق سرمایه اجتماعی و نظریه های مرتبط با آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق سرمایه اجتماعی و نظریه های مرتبط با آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سرمایه اجتماعی و نظریه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 34 صفحه ورد بصورت کامل…

  • دانلود پایان نامه رشته حقوق با عنوان پولشویی

    دانلود پایان نامه رشته حقوق با عنوان پولشویی پولشویی دانلود پایان نامه پولشویی در ایران دانلود پایان نامه پولشویی مراحل پولشویی عناصر تشکیل دهنده پولشویی مبارزه با پولشویی در ایران لایحه مبارزه با پولشویی دانلود پایان نامه حقوق رفتن به…

  • پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﻳ ی

    پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﻳ ی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﻳ  ی به کودکان کلاس اول ابتدایی در قالب 12 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش جنسی 60 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش جنسی 60 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه آموزش جنسی مبانی نظری آموزش جنسی پیشینه تحقیق آموزش جنسی پیشینه داخلی آموزش جنسی پیشینه خارجی آموزش جنسی پیشینه پژوهش آموزش جنسی پیشینه نظری آموزش…

  • وضعیت حقوقی قربانیان قاچاق انسان و مهاجرین غیر قانونی

    وضعیت حقوقی قربانیان قاچاق انسان و مهاجرین غیر قانونی وضعیت حقوقی قربانیان قاچاق انسان حقوق بیگانگان در منابع حقوق بین الملل جایگاه حقوق بیگانگان در اسناد بین المللی حقوق بشر وضعیت حقوقی مهاجرین غیر قانونی پایان نامه حقوق اتباع خارجی…

  • پاورپوینت بررسی مفاهیم عرصه بندی موزه

    پاورپوینت بررسی مفاهیم عرصه بندی موزه پاورپوینت بررسی مفاهیم عرصه بندی موزه مفاهیم عرصه بندی موزه پاورپوینت عرصه بندی موزه تحقیق عرصه بندی موزه مقاله عرصه بندی موزه عرصه بندی موزه به اعتبار بازدید کننده عرصه بندی موزه به اعتبار…

  • بررسی مفهومی قدرت نرم و راهکار‌های ایران در قبال آن

    بررسی مفهومی قدرت نرم و راهکار‌های ایران در قبال آن قدرت نرم قدرت سخت افکار عمومی جمهوری اسلامی ایران بررسی مفهومی قدرت نرم و راهکار‌های ایران در قبال آن سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش هوش مذهبی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش هوش مذهبی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه هوش مذهبی مبانی نظری هوش مذهبی پیشینه تحقیق هوش مذهبی پیشینه داخلی هوش مذهبی پیشینه خارجی هوش مذهبی پیشینه پژوهش هوش مذهبی پیشینه نظری…

  • دانلود مقاله شناسایی عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی اجرایی در شركت صنایع تجهیزاتی نفت

    دانلود مقاله شناسایی عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی اجرایی در شركت صنایع تجهیزاتی نفت سامانه اطلاعاتی سامانه اطلاعاتی اجرایی پیاده سازی سیستمهای اطلاعاتی اجرایی عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی اجرایی شناسایی عوامل…

  • پاورپوینت آشنایی با بام سبز

    پاورپوینت آشنایی با بام سبز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با بام سبز جهت رشته معماری در قالب 26 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       بام سبز…

  • پاورپوینت آشنایی با سبک معماری باهاوس و ریشه آن

    پاورپوینت آشنایی با سبک معماری باهاوس و ریشه آن پاورپوینت مدرسه باهاوس پاورپوینت مکتب باهاوس دانلود پاورپوینت مدرسه باهاوس دانلود پاورپوینت مکتب باهاوس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با سبک معماری باهاوس Bauhaus و ریشه آن جهت رشته معماری…

  • پاورپوینت بررسی مدیریت تعارض

    پاورپوینت بررسی مدیریت تعارض رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی مدیریت تعارض جهت رشته مدیریت در قالب 53 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       فرآیندی که در آن…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق میل به ماندن 51 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق میل به ماندن 51 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه میل به ماندن مبانی نظری میل به ماندن پیشینه تحقیق میل به ماندن پیشینه داخلی میل به ماندن پیشینه خارجی میل به ماندن…

  • دانلود پاورپوینت بسکتبال

    دانلود پاورپوینت بسکتبال پاورپوینت معرفی رشته ی بسکتبال پاورپوینت تحلیل بسکتبال پاورپوینت تاریخچه ی بسکتبال پاورپوینت کلیات درمورد بسکتبال رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بسکتبال در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تیپ های شخصیتی دانش آموزان 60 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تیپ های شخصیتی دانش آموزان 60 صفحه فصل دوم پایان نامه تیپ های شخصیتی دانش آموزان مبانی نظری تیپ های شخصیتی دانش آموزان پیشینه تحقیق تیپ های شخصیتی دانش آموزان پیشینه داخلی تیپ های شخصیتی…