مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پرسشنامه نقش سرمایه اجتماعی در توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی

    پرسشنامه نقش سرمایه اجتماعی در توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی کلمات کلیدی : پرسشنامه اسکان غیر رسمی پرسشنامه سکونتگاه های غیررسمی دانلود پرسشنامه اسکان غیر رسمی دانلود پرسشنامه سکونتگاه های غیررسمی پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی پرسشنامه توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی…

  • آثار مالی انحلال نکاح از دیدگاه فقه و حقوق

    آثار مالی انحلال نکاح از دیدگاه فقه و حقوق انحلال نکاح موجبات انحلال نکاح آثار مالی انحلال نکاح احکام مالی انحلال نکاح آثار مالی انحلال نکاح از دیدگاه فقه آثار مالی انحلال نکاح از دیدگاه حقوق پایان نامه انحلال نکاح…

  • پاورپوینت درس اصول علم اقتصاد 1

    پاورپوینت درس اصول علم اقتصاد 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درس اصول علم اقتصاد 1 جهت رشته اقتصاد در قالب 257 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوينت ایمنی محیط کار

    پاورپوينت ایمنی محیط کار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت ایمنی محیط کار جهت رشته مديريت قالب 75 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       سر و صدا شایع ترین عامل…

  • پاورپوینت ازدیاد نباتات

    پاورپوینت ازدیاد نباتات پاورپوینت نباتات پاورپوینت گیاه افزایی پاورپوینت ازدیاد نباتات پاورپوینت گیاه پاورپوینت در مورد ازدیاد نباتات پاورپوینت در مورد گیاه افزایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ازدیاد نباتات جهت رشته کشاورزی و زراعت در قالب 32 اسلاید…

  • پاورپوینت فوریت های متابولیک

    پاورپوینت فوریت های متابولیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فوریت های متابولیک جهت رشته ی پزشکی در قالب 27 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       پرستاران اورژانس اغلب…

  • پاورپوینت بررسی رابطه بين هوش هیجانی و استرس شغلی كاركنان

    پاورپوینت بررسی رابطه بين هوش هیجانی و استرس شغلی كاركنان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی رابطه بين هوش هیجانی و استرس شغلی كاركنان جهت رشته ی روان شناسی و مدیریت در قالب 56 اسلاید و با فرمت pptx…

  • طراحی و شبیه سازی درایور موتور القایی و CCI

    طراحی و شبیه سازی درایور موتور القایی و CCI جریان AC ماشین AC درایورهای AC درایور اینورتر تغذیه شده با جریان درایور موتور القائی کنترل شده جریان طراحی و شبیه سازی درایور موتور القایی و CCI دانلود پایان نامه برق…

  • شاخصهای اقتصادی و توزیع درآمد در میان کشورهای اسلامی

    شاخصهای اقتصادی و توزیع درآمد در میان کشورهای اسلامی توزیع درآمد ضریب جینی کشورهای اسلامی شاخصهای اقتصادی دانلود مقاله شاخصهای اقتصادی و توزیع درآمد در میان کشورهای اسلامی سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل همکاری در فروش…

  • حجاب در ایران و اسلام با تاکید بر دیدگاه امام خمینی و رهبری به بدحجابی

    حجاب در ایران و اسلام با تاکید بر دیدگاه امام خمینی و رهبری به بدحجابی کنترل پدیده بد حجابی پایان نامه کنترل بد حجابی نقش مدیریت انتظامی در کنترل پدیده بد حجابی نقش مدیریت انتظامی بر کنترل پدیده بد حجابی…

  • تشریح کامل ERP و اجرای آن در شركت سهامی ذوب آهن اصفهان

    تشریح کامل ERP و اجرای آن در شركت سهامی ذوب آهن اصفهان MIS سازمان متدولوژی AIM برنامه ریزی منابع سازمانی سیستم های اطلاعات مدیران شركت سهامی ذوب آهن اصفهان ERP در ذوب آهن اصفهان سیستم همکاری در فروش فایل همکاری…

  • پاورپوینت استراتژي‌هاي ورود به بازارهاي جهاني در بازاريابي بين‌المللي (فصل ششم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف میرزا حسن حسینی)

    پاورپوینت استراتژي‌هاي ورود به بازارهاي جهاني در بازاريابي بين‌المللي (فصل ششم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف میرزا حسن حسینی) پاورپوینت ارتباطات و مذاكرات در فعاليتهاي بازاريابي بينالمللي ( فصل سوم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف میرزا حسن حسینی) پاورپوینت فصل…

  • پاورپوینت فیزیولوژی تنفسی

    پاورپوینت فیزیولوژی تنفسی کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت فیزیولوژی تنفسی پاورپوینت فیزیولوژی تنفسی تنفس مکانیک تهویه ریوی سورفکتانت کار تنفسی حجم های ریوی ظرفیت های ریوی اعمال مجاری تنفس رفلکس سرفه رفلکس عطسه عملکرد تنفس بینی رفتن به سایت اصلی…

  • تاثیر جغرافیا بر فرهنگ و تشریح ساختار اجتماعی و اصالت ترکمن

    تاثیر جغرافیا بر فرهنگ و تشریح ساختار اجتماعی و اصالت ترکمن تاریخ اجتماعی ترکمن ساختار اجتماعی ترکمن ساختار اجتماعی و اصالت ترکمن تاثیر جغرافیا بر فرهنگ ترکمن تشریح ساختار اجتماعی و اصالت ترکمن عوامل مهم در تبیین ساختار اجتماعی طوایف…

  • مقایسه سیستم LSF با سیستم های اسکلتی فلزی و بتنی

    مقایسه سیستم LSF با سیستم های اسکلتی فلزی و بتنی سازه فولادی سبک دانلود مقاله سیستم قاب فولادی سبك مقاطع فولادی سرد نورد شده فولادی دانلود مقالات رشته عمران دانلود مقاله مقایسه سیستم LSF با سیستم های اسکلتی فلزی و…

  • پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی

    پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی پاورپوینت شیطان پرستی پاورپوینت چیست؟ پاورپوینت معنای شیطان پرستی پاورپوینت شیطان پرستی و انواع آن پاورپوینت و نمادها پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی  دانلود پاورپوینت آشنایی با شیطان پرستی  رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پاورپوینت درس و کتاب بهداشت روانی

    پاورپوینت درس و کتاب بهداشت روانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی درس بهداشت روانی جهت رشته  بهداشت عمومی در قالب 330 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تعاریف…

  • پرسشنامه بررسی رابطه اخلاق ترافیک شهروندی و عدم رعایت قوانین رانندگی

    پرسشنامه بررسی رابطه اخلاق ترافیک شهروندی و عدم رعایت قوانین رانندگی اخلاق شهروندی اخلاق ترافیک شهروندی پرسشنامه میزان تخلفات رانندگی پرسشنامه اخلاق شهروندی پرسشنامه اخلاق ترافیک شهروندی پرسشنامه علل بروز مشکلات ترافیکی پرسشنامه علل بروز مشکلات ترافیکی در شهر رفتن…

  • پاورپوینت فعالیتهاي ترفیعی و تشویقی ( فصل یازدهم کتاب مدیریت بازاریابی احمد روستا و همکاران)

    پاورپوینت فعالیتهاي ترفیعی و تشویقی ( فصل یازدهم کتاب مدیریت بازاریابی احمد روستا و همکاران) رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت فعالیتهاي ترفیعی و تشویقی ( فصل یازدهم کتاب مدیریت بازاریابی احمد روستا و همکاران) تعداد اسلاید: 25  اسلاید فرمت:…

  • دانلود تحقیق در مورد دلبستگی در بزرگسالان و نظریه های مرتبط با آن  docx

    دانلود تحقیق در مورد دلبستگی در بزرگسالان و نظریه های مرتبط با آن  docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی دلبستگی در بزرگسالان و نظریه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 45 صفحه ورد…

  • پاورپوینت بیماری های ناشی از پیاز

    پاورپوینت بیماری های ناشی از پیاز پاورپوینت بیماریهای پیاز پاورپوینت نوک سفیدی برگها پیاز، پیازچه،تره پاورپوینت درمان قارچ پیاز پاورپوینت علت زرد شدن برگ پیاز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بیماری های ناشی از پیاز جهت رشته کشاورزی و زراعت…

  • پاورپوینت درس و کتاب جامعه شناسی ارتباطات و رسانه های جمعی

    پاورپوینت درس و کتاب جامعه شناسی ارتباطات و رسانه های جمعی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جامعه شناسی ارتباطات و رسانه های جمعی  در قالب 229 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت درس و کتاب اصول علم اقتصاد 1

    پاورپوینت درس و کتاب اصول علم اقتصاد 1 جزوه اصول علم اقتصاد علمی کاربردی پاورپوینت دانلود جزوه اصول علم اقتصاد 1 پاورپوینت پاورپوینت اصول علم اقتصاد 1 اقتصاد خرد پاورپوینت کتاب اصول علم اقتصاد پیام نور رفتن به سايت اصلي…

  • دانلود پاورپوینت ممیزی سیستم مدیریت کیفیت

    دانلود پاورپوینت ممیزی سیستم مدیریت کیفیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ممیزی سیستم مدیریت کیفیت جهت رشته مدیریت در قالب 46 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       ایزو…

  • زلزله خیزی تهران و گسل های آن

    زلزله خیزی تهران و گسل های آن زلزله زمین لرزه زلزله خیزی تهران گسل اصلی تهران دانلود مقاله زلزله خیزی تهران و گسل های آن سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل انجام…

  • بررسی نقاط ضعف و قوت راه اندازی موتورهای الکتریکی

    بررسی نقاط ضعف و قوت راه اندازی موتورهای الکتریکی موتور القایی موتورهای الکتریکی راه اندازهای موتورهای الکتریکی بررسی نقاط ضعف و قوت راه اندازی موتورهای الکتریکی دانلود پروژه راه اندازی موتورهای الکتریکی دانلود پایان نامه برق دانلود پایان نامه رشته…

  • پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر

    پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر ماء الشعیر دانلود پایان نامه ماء الشعیر مالت کنترل کیفی نوشیدنی گازدار دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر  …

  • پرسشنامه جایگاه مدیریت دانش در تصمیم گیری های مدیران مدارس

    پرسشنامه جایگاه مدیریت دانش در تصمیم گیری های مدیران مدارس پرسشنامه مدیریت دانش دانلود پرسشنامه مدیریت دانش پرسشنامه مدیریت دانشpdf پرسشنامه استاندارد مدیریت دانش دانلود پرسشنامه استاندارد مدیریت دانش پرسشنامه نقش مدیریت دانش در تصمیم‌گیریهای مدیران پرسشنامه مدیریت دانش در…

  • فصل دوم پایان نامه سازگاری کودکان طلاق

    فصل دوم پایان نامه سازگاری کودکان طلاق مبانی نظری سازگاری کودکان طلاق پیشینه تحقیق سازگاری کودکان طلاق پیشینه پژوهش سازگاری کودکان طلاق پیشینه نظری سازگاری کودکان طلاق چارچوب نظری سازگاری کودکان طلاق فصل دوم پایان نامه سازگاری کودکان طلاق پیشینه…

  • پاورپوینت آشنایی با کلید های مطالعه شیمیایی

    پاورپوینت آشنایی با کلید های مطالعه شیمیایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با کلید های مطالعه شیمیایی جهت رشته شیمی در قالب 10 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه سازمان سالم

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه سازمان سالم فصل دوم پایان نامه سازمان سالم مبانی نظری سازمان سالم پیشینه تحقیق سازمان سالم پیشینه داخلی سازمان سالم پیشینه خارجی سازمان سالم پیشینه پژوهش سازمان سالم پیشینه نظری سازمان سالم ادبیات…

  • مدل ریسک اعتباری و رتبه بندی مشتریان حقـوقی بانک کشاورزی

    مدل ریسک اعتباری و رتبه بندی مشتریان حقـوقی بانک کشاورزی اعتبارسنجی ریسک اعتباری رتبه بندی مشتریان مدل ریسک اعتباری و رتبه بندی مشتریان حقـوقی بانک کشاورزی دانلود مقالات كارشناسی ارشد رشته مدیریت دانلود مقالات كارشناسی ارشد مدیریت دانلود مقالات مدیریتی…

  • پاورپوینت آموزشی قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی

    پاورپوینت آموزشی قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی قانون برگزاری مناقصات وآیین نامه های اجرایی جهت رشته علوم سیاسی در قالب 85 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و…

  • پاورپوینت آشنایی با اختلالات خواب

    پاورپوینت آشنایی با اختلالات خواب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با اختلالات خواب جهت رشته روانپزشکی در قالب 34 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       الگوئي منظم…

  • پاورپوینت فوبی اجتماعی یا جمع هراسی (اختلال اضطراب اجتماعی)

    پاورپوینت فوبی اجتماعی یا جمع هراسی (اختلال اضطراب اجتماعی) رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با فوبی اجتماعی جهت رشته روانپزشکی در قالب 29 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …